Ούλαφ Πάλμε 148 Ηράκλειο, Κρήτη 2810.327358 και 6944.544563

Συχνές ερωτήσεις

Γενικές

Κατασκευάζετε, κάνετε service και συντηρείτε;

Ναι. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης και την απόδοση της επένδυσης. Συντηρούμε με συμβόλαιο συντήρησης και παρακολουθούμε τα ψυγεία 24 ώρες. Σε κάθε περίπτωση βλάβης οι άνθρωποι μας θα είναι εκεί να τη λύσουν.

Μπορώ να εξελίξω την ψυκτική εγκατάστασή μου;

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπάρχουσα εγκατάσταση των μονάδων ψύξης σας και να την εξελίξετε σε μια σύγχρονη παραγωγική και ασφαλή επένδυση! Ζητήστε μας να σας προτείνουμε τις λύσεις μας.

Σε ποιες γεωγραφικές περιοχές δραστηροποιήστε;

Έχουμε κατασκευάσει, συντηρήσει και επισκευάσει βιομηχανίες, ξενοδοχεία αλλά και καταστήματα σε μεγάλες ελληνικές πόλεις και στα νησιά του Αιγαίου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν θελήσετε τις επαγγελματικές μας συμβουλές ή μια προσφορά για τις ανάγκες σας.

Με ποιους τομείς επαγγελματικής ψύξης ασχολείστε;

Ασχολούμαστε με την επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη αποκλειστικά!

Ενδεικτικά να αναφέρουμε! Σούπερ μάρκετ, Κρεοπωλεία, Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, Βιομηχανία τροφίμων, Μεγάλης κλίμακας επαγγελματικές καταψύξεις, Ψύξη σε πλοία και Αλιεία, Καταστήματα εστίασης, Τυροκομία, Αρτοζαχαροπλαστεία, Αρτοβιομηχανία.

Τεχνικές

Χρησιμοποιείτε διοξείδιο του άνθρακα, CO2;

Δουλεύουμε όλα τα ψυκτικά αέρια που προβλέπονται και υπάρχουν στην αγορά. Το CO2 δεν κάνει ζημιά στην ατμόσφαιρα και το προτείνουμε στους συνεργάτες μας. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πως μπορώ να έχω εξοικονόμηση ενέργειας;

Ένα σωστά επιλεγμένο ψυκτικό μηχάνημα είναι η αρχή για ένα σύστημα ψύξης. Οι εξειδικευμένες ρυθμίσεις είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και τέλος η συχνή συντήρηση θα μας φέρουν αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Τι ψυκτικούς θαλάμους κατασκευάζετε;

Κατασκευάζουμε και συντηρούμε  μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών ψυκτικών θαλάμων για την επαγγελματική ψύξη και τα τρόφιμα γενικότερα.

Οι θάλαμοι είναι διαθέσιμοι σε γαλβανισμένο και ανοξείδωτο ατσάλι. Το γαλβανισμένο  υπόστρωμα χρησιμοποιείται γενικά στις εγκαταστάσεις βιομηχανίας τροφίμων. Διαθέτουν να επιβραδυντικό φωτιάς και η κατασκευή βασίζετε στην διογκωμένη πολυστερίνη, υλικό οικονομικό και κατάλληλο σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Back to top